На Львівщині температура повітря впаде до 8-10º морозу вночі й до 1-3º – вдень

14:28 16 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ye.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології застерігає про ожеледицю на дорогах і низьку температуру.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що, як застерігає регіональний центр з гідрометеорології, 17-18 лютого на дорогах області очікується ожеледиця, відтак сіх учасників дорожнього руху просять бути максимально уважними та обережними. 

Синоптики інформують також, що сьогодні-завтра у Львові – мінлива хмарність, без опадів, на дорогах – ожеледиця, вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду, температура повітря вночі – 8-10º морозу, вдень – 1-3º морозу.

18 лютого: очікується мінлива хмарність, без опадів, на дорогах – ожеледиця, вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря – вночі 7-12º морозу, вдень – від 3º морозу до 2º тепла.

19 лютого: прогнозується мінлива хмарність, вночі – без опадів, вранці та вдень – місцями невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах – ожеледиця, вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, температура повітря вночі – 3-8º морозу, в горах – 11-13° морозу; вдень – 1-6º тепла.

20-21 лютого – без істотних опадів, температура повітря вночі – 0-5º морозу, вдень – 4-9° тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів