У Львові – ожеледиця й пориви вітру (відео, оновлено)

10:55 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов.

«Метеорологічна обстановка: 30 листопада на дорогах – ожеледиця, пориви південно-західного вітру – 17-22 метрів за секунду. Погода: фактична – хмарно з проясненнями, без опадів. вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду, температура повітря – від 0° до 3° тепла; прогноз – хмарна погода, вранці та вдень по всій території часом опади (переважно у вигляді мокрого снігу), слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця, вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду, температура повітря вдень – 0-5° тепла», – повідомили сьогодні, 30 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі міської ради передали в понеділок «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що сьогодні, 30 листопада, на дорогах – ожеледиця. Пориви південно-західного вітру – 17-22 метрів за секунду. Часом – опади (переважно – у вигляді мокрого снігу). Слабка ожеледь. Температура повітря вдень становитиме 1-3° тепла.

1 грудня: хмарна погода. Часом – мокрий сніг та дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вночі – місцями, а вдень – по всій території – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2º тепла, вдень – 0-5° тепла.

2 грудня: хмарна погода з проясненнями. Місцями – невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів