На Львівщині оголосили «Штормове попередження»

16:00 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології України, 11-12 грудня на території Львівщини очікуються пориви південно-західного вітру 17-22 метрів за секунду, на заході області – до 25-27 метрів за секунду.

Про це повідомили сьогодні, 11 грудня, в «Штормовому попередженні» на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Вночі та вранці 12 грудня на дорогах – ожеледиця. 12-13 грудня в горах Львiвської областi у зв’язку з вiдлигою зберiгається значна снiголавинна небезпека (ІІІ рiвень). У зв’язку з таненням снігу, 12-14 грудня очiкується пiдйом рiвнiв води над рiвнями 11 грудня: на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра – на 0,5-1,5 метра, на рiчках басейну Захiдного Бугу – на 0,2-0,7 метра, мiсцями можливий вихiд води на заплаву».
Натомість у прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 11 грудня: «За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території Львівської області й Львова ввечері зі збереженням до кінця доби 11 грудня та на добу 12 грудня очікуються пориви південно-західного вітру 17-22 метрів за секунду, на заході території – до 25-27 метрів за секунду. Вночі та вранці 12 грудня  на дорогах –ожеледиця. Температура повітря вночі – 1-3° тепла, вдень – 9-11° тепла.
«13 грудня синоптики прогнозують часом дощ, подекуди – з мокрим снігом. На окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5° тепла», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів