На Львівщині оголосили штормове попередження

10:34 13 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

Синоптики попередили про негоду.

«Штормове попередження. У зв’язку з впливом активного циклону, що утворився над Великою Британією та швидко зміщується через центральну Європу в східному напрямку через Польщу, Білорусь та північні області України, а також внаслідок проходження активних атмосферних фронтів, пов’язаних з цим циклоном, на Львівщині вдень 13 грудня та вночі та вранці 14 грудня очікуються несприятливі погодні умови», – 

повідомили сьогодні, 13 грудня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Вдень 13 та вночі 14 грудня – опади (від помірних до невеликих) переважно у вигляді мокрого снігу та снігу (вдень 13 грудня місцями – з дощем). На дорогах – ожеледиця. Температура повітря вдень 13 грудня – 1-6 тепла, 14 грудня впродовж доби – від трьох морозу до двох тепла.

13 грудня вітер – південно-західний, вночі – 7-12 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду. 14 грудня вітер – північно-західний, вночі –вранці – 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду, вдень –  7-12 метрів за секунду.

У другій половині дня 13 грудня та вночі і вранці 14 грудня місцями – пориви вітру 25 метрів за секунду. Можливе утворення нестійкого снігового покриву.

Метеорологічна обстановка: 13 грудня на дорогах – ожеледиця, адень – пориви південно-західного вітру, 17-22 метрів за секунду, в другій половині дня місцями – 25 метрів за секунду. Погода: фактична – хмарна, вночі – без істотних опадів, слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця, вітер південно-західний, вночі – 3-8 метрів за секунду, температура повітря вночі – від  -1° морозу до 4º тепла. Прогноз – хмарна погода, вдень часом – дощ та мокрий сніг, слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця, вітер – південно-західний, вдень – 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду, в другій половині дня місцями – 25 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 1-6° тепла».

Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів