На Львівщині очікується морозна погода

14:45 21 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

В облдержадміністрації закликають водіїв додатково подбати через негоду та ожеледицю про безпеку на дорогах.

Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «На Львівщині очікується морозна погода. На дорогах збережеться ожеледиця. За таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із дорожньо-транспортними пригодами».

«У зв’язку із погіршенням погодних умов учасників дорожнього руху закликають до уважності та обережності. Водіям варто бути обачними при проїзді мостів та естакад, відмовитися від ризикованих маневрувань, у жодному випадку не перевищувати швидкість, дотримуватись безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Усім учасникам дорожнього руху слід бути максимально уважними і обережними, зокрема, пішоходам – не перебігати дорогу у невстановленому місці, а в ожеледицю триматися подалі від проїжджої частини дороги, водіям – не забувайте про пішоходів. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти, тому наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму.   Крім того, за можливості варто утриматися від поїздок на дальні відстані, а тим, хто виїхав, бути вкрай обережними», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів