На «Арені Львів» відбудеться міжнародний «Еко-форум»

11:48 27 вересня 2016 р.

7 жовтня дискутуватимуть урядовці, представники муніципальних органів, іноземні інвестори, міжнародні та українські експерти в галузі водопостачання та каналізації, представники підприємств харчової промисловості, постачальники інноваційних екологічних технологій, вчені й громадські організації.

7 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться ІІ міжнародний «Еко-форум «Вода і Енергія», ключовими темами на якому стануть впровадження новітніх технологій очищення комунальних стічних вод та утилізації їх осадів, використання осадів як вторинної сировини, створення умов для реалізації екологічно сприятливих стратегічних рішень. Організатори цього заходу сподіваються, що він стане платформою для обговорення та впровадження в Україні провідних європейських екологічних технологій і досвіду виробництва енергії з відновних джерел.

Зокрема в «Еко-форумі» візьмуть участь українські урядовці, представники муніципальних органів, іноземні інвестори, міжнародні та українські експерти в галузі водопостачання та каналізації, представники підприємств харчової промисловості, постачальники інноваційних екологічних технологій, вчені і громадські організації. Обговорюватимуться в ході «Еко-форуму» й питання енергонезалежності та перетворення осаду в енергетичні ресурси, а також проведуть «круглий стіл» на тему «Фінансові інструменти для реалізації природоохоронних проектів і проектів в області енергетики, збереження природних ресурсів» з представниками міжнародних донорських організацій, Європейського банку реконструкції і розвитку, Фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології «E5P», Північної екологічної фінансової корпорації «NEFCO».

«Еко-форум» відбуватиметься за організаційної підтримки Львівської міської ради, ЛМКП «Львівводоканал», посольства Данії в Україні та Асоціації підприємств житлово-комунального господарства «Укрводоканалекологія». Партнерами форуму стали компанії «Ekolog», «Suez», «Riko», «Inwatech», «Ostara», «Євротрубпласт», «Ензим, Барком», «HD Partners». Про це повідомили сьогодні, 27 вересня, в прес-службі Львівської міськради, на сайті якої можна ознайомитися з програмою «Еко-форуму».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів