Львів’яни обговорять приховані можливості водойм

14:50 11 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

14 травня в кіноцентрі на вулиці Володимира Великого, 14а відбудеться дискусія.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 11 травня: «Інститут міста запрошує на обговорення теми «Водойми Львова: приховані можливості». У рамках платформи для комунікацій «Urban Cafe» від Інституту міста, запрошують представників профільних управлінь міської ради та комунальних підприємств Львова, громадські організації та представники фахових кафедр університетів міста, які займаються дослідженням та вивченням гідрології Львова, студентів та всіх зацікавлених мешканців міста Львова на обговорення теми «Водойми Львова: приховані можливості».

«Організатор зустрічі-обговорення – КУ «Інститут міста», аналітичний центр, який був створений Львівською міською радою 21 травня 2009 року. Організаційно-правова форма – комунальна установа (має статус неприбутковості), заснована на комунальній власності і підпорядкована виконавчому комітету Львівської міської ради», – поінформували також у ЛМР.

Зучстріч-обговорення розпочнеться в неділю, 14 травня, в кіноцентрі на вулиці Володимира Великого, 14а (парк «Горіховий гай»). Мета зустрічі – представлення дослідження водних ресурсів Львова, обговорення практик та досвіду відкриття водойм у місті спільно з німецькими експертами та фаховим середовищем Львова.

План заходу: презентація дослідження водойм Львова німецькими експертами (професори Штутгартського університету Лєнка Войтова та Астрід Лей), чай та екскурсія з фотовиставкою, дискусія за участі експертів. Про це повідомили сьогодні, 11 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів