Ліцеїстка зі Львова здобула золоту медаль Міжнародної олімпіади з екології

15:35 27 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Учениця 11-го класу технологічного ліцею Єлизавета Подкопаєва представла проект «Імпульсний сантехнічний модуль для очищення каналізаційних колекторів».

«Львівська школярка стала золотим призером Міжнародної олімпіади з екології», – повідомили сьогодні, 27 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Українська команда перемогла на Міжнародній учнівській олімпіаді з екології, що тривала упродовж 20-24 квітня в Тбілісі. На олімпіаді було представлено 140 учнівських проектів з більш ніж 30 країн світу, які розмістилися у Виставковому центрі «Тбілісі».

Українська команда у складі двох учасників гідно представила країну й здобула дві золоті медалі. Золотими призерами Міжнародної учнівської олімпіади з екології 2016 року стали, учениця 11-го класу Львівського технологічного ліцею Єлизавета Подкопаєва, яка представла проект «Імпульсний сантехнічний модуль для очищення каналізаційних колекторів», а також учень 11-го  класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28 імені гетьмана Івана Виговського у Житомирі Василь Кусяк з проектом «Особливості застосовування магніточутливих нанокомпозитів для вилучення забруднювачів навколишнього середовища». Урочиста церемонія нагородження переможців Міжнародної учнівської олімпіади відбулася цими днями у Міжнародному Чорноморському університеті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів