Львів’ян закликають віддати завтра о 20.30 голос за нашу планету, вимкнувши на годину електроприлади

18:10 27 березня 2015 р.

Під час однієї з попередніх «Годин Землі» у Львові

Під час однієї з попередніх «Годин Землі» у Львові
Фото: скріншот з «YouTube»

У прес-службі міської ради повідомили також у п’ятницю «Щоденному Львову», що в суботу з нагоди «Години Землі» на площі Музейній запрацює планетарій.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 березня, «Щоденному Львову»:

«Львів’ян та гостей міста запрошують долучитись до акції «Година землі». Завтра, 28 березня, о 20.30 у Львівській свічковій мануфактурі на площі Музейній, 1 на одну годину вимкнуть електричні прилади, освітивши площу Музейну свічками, таким чином висловлюючи турботу про майбутнє планети. Крім того, наукові співробітники Астрономічної обсерваторії ЛНУ імені Івана Франка Степан Апуневич та Ігор Підстригач здійснять незабутню «подорож» по зоряному небу.

З 20.30 до 21.30 усіх, хто приєднається до акції «Година Землі» на терасі Львівської свічкової мануфактури, пригощатимуть запашним чаєм, а також запропонують поспостерігати за зорями та планетами у телескоп. Степан Апуневич розповів також: «Під кінець березня добре видно Венеру, Юпітер та Місяць. Будемо сподіватись на хорошу погоду, щоб подивитися на ці небесні тіла у телескоп».

У разі якщо погода не сприятиме і буде велика хмарність, науковці обіцяють спроектувати зоряне небо у реальному часі за допомогою спеціальної програми. Тобто, в будь-якому випадку, зорі будуть.

Організатори заходу закликають львів’ян віддати свій голос за планету Земля – вимкнувши світло лише на одну годину. Львівська Свічкова мануфактура запрошує всіх громадян приєднатися в суботу до акції «Година Землі».

Зазначимо, Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, і перетворилась на всесвітню екологічну ініціативу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів