Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив: «Завтра вдень – гроза, град і шквал»

18:42 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pravda.lutsk.ua

Як передали в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький застерігає: «Просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 28 квітня, вдень буде гроза, град та шквал 15-20 метрів за секунду. Вночі – без опадів. Температура повітря вночі становитиме 10-12º тепла, вдень – 23-25º тепла.

29 квітня: хмарна погода. Часом – дощі, вночі та вранці місцями – сильні. Грози, подекуди – град. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви, в окремих районах – шквали 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вночі 5-10º тепла, вдень – 8-13º тепла.

30 квітня: мінлива хмарність, без опадів. Вітер – східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-6º тепла, вдень – 11-16º тепла.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький звернувся до львів’ян із такими застереженнямиˆ

«Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись.

По-друге, просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні.

В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації».

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному вітрі». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів