Львівський гідрометцентр попередив про пориви вітру

09:30 14 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Синоптики прогнозують грози в суботу, 15 липня.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 14 липня: «Прогноз – мінлива хмарність без істотних опадів, вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду., температура повітря вдень – 18-23° тепла». 

Натомість у  Львівській міськраді поінформували: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології, 14 липня у Львові збережуться місцями пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду. Без опадів, температура повітря ввдень – 19-21° тепла.

«Містян просять дотримуватись правил безпеки під час перебування на вулиці. Зокрема, намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження», – застерегли у міськраді.

«15 липня синоптики прогнозують вночі без істотних опадів, вранці та вдень – короткочасні дощі, грози. Вітер – північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11° тепла, вдень – 17-22° тепла», – поінформували також у міськраді.

«16 липня очікуються місцями невеликі короткочасні дощі. Вітер – північний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11° тепла, вдень – 19-24° тепла», – повідомили також сьогодні, 14 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Своєю чергою, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» написали: «У п’ятницю, 14 липня, за повідомленням регіонального центру з гідрометеорології України, на території Львівської області збережуться місцями пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду. Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає, що під час посилення вітру на вулицях населеного пункту тримайтесь якомога далі від хитких будівель, споруд, парканів, ліній електропередач, дерев, великих скляних вітрин.  Не заходьте до пошкоджених будівель, оскільки вони можуть обвалитися при нових поривах вітру».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів