Львівські рятувальники застерігають: «Очікується ускладнення погодних умов!»

11:20 7 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, внаслідок впливу циклону з центром над Балтикою та проходженням з північного заходу, пов’язаних з ним, активних атмосферних фронтів на Львівщині 8 лютого очікується ускладнення погодних умов: сніг, місцями – сильні снігопади.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в суботу, що, внаслідок впливу циклону з центром над Балтикою та проходженням з північного заходу, пов’язаних з ним, активних атмосферних фронтів на Львівщині 8 лютого очікується ускладнення погодних умов: сніг, місцями – сильні снігопади. У повідомленні також зазначено:

«Вітер північно-західний – 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду, хуртовини, на дорогах – снігові замети.

9-10 лютого  послаблення опадів та поступове зниження температури. Температура повітря 9 лютого вночі – 8-13° морозу, вдень – 4-9° морозу, 10 лютого вночі – 12-17° морозу, подекуди – 20-25° морозу, вдень – 3-8° морозу.

8-10 лютого на дорогах збережеться ожеледиця. У зв’язку з очікуваними снігопадами 8-9 лютого в горах області лавинонебезпечно. 

У зв’язку із погіршенням погодних умов Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів