Львівська ОДА закликає долучатися до місячника озеленення, прибирання й благоустрою

21:50 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kokhano.livejournal.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент екології і природних ресурсів ЛОДА закликає волонтерів та всіх небайдужих мешканців області взяти активну участь у проведенні місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля в області.

У прес-службі облдержадміністрації, повідомили сьогодні, 17 березня, «Щоденному Львову»:

«Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА закликає волонтерів та всіх небайдужих мешканців області взяти активну участь у проведенні місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля в області. Кожен має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть організатором невеличкої акції за місцем проживання.

У власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку можна організувати прибирання території чи висадження квітів, кущів та дерев. Розповісти дітям, а інколи дорослим, про необхідність дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон у населених пунктах.

Не будьте байдужими до природи! Майбутнє у наших руках!

Довідка: З 9 березня до 9 квітня 2015 року в області проводиться місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а 9 квітня 2015 року – День довкілля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів