Львівська облрада затвердила програму захисту населення і території від надзвичайних ситуацій

15:51 17 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: http://zaxid.net/

Про це її прес-служба повідомляє сьогодні, 17 жовтня.

Дослівно ж інформує з цього приводу, що 17 жовтня на ІІІ пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради шостого скликання депутати підтримали «Обласну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014 - 2018 роки». І що орієнтовний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації цієї програми на період 2014-2018 років, становить 258,957 млн грн.

У тому числі кошти обласного бюджету – 47,857 млн грн. Програма передбачає також виконання першочергових заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій за такими напрямками:

1) запобігання виникненню та ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на об’єктах і територіях, що характеризуються незадовільним техногенним та екологічним станом;

2) очищення територій від вибухонебезпечних предметів;

3) реабілітація територій, забруднених внаслідок військової діяльності;

4) підвищення ефективності оперативного та комплексного реагування на надзвичайні ситуації.

Метою «Обласної цільової програми захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2018 роки» є послідовне зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, підвищення рівня безпеки населення і захищеності територій від наслідків таких ситуацій.

Але якщо відняти від тих 258,957 млн. грн., які передбачені згаданою програмою, 47,857 млн грн. з обласного бюджету, то виходить, що від державного депутати очікують більше 211 млн. грн. Та чи знайдеться стільки в тій державі, в котрій не те що від столиці реально чогось дочекатися, а й, як інформував «ЩЛ», «Казначейство блокує Львову майже 51 млн. грн.», зібрані територіальними громадами?

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів