ЛОДА закликає мешканців Львівщини також долучитися до Всесвітньої ініціативи «Дерева миру»

17:34 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як передали в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, директор департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Олексій Балицький повідомив: «Кожен може посадити дерево і цим підтвердити дбайливе ставлення громадян до довкілля».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 24 квітня, «Щоденному Львову»:

«У суботу, 25 квітня, в Україні відбудеться Всесвітня ініціатива «Дерева Миру» («Globalprojectofthe Trees of Peace»). Мета ініціативи – підтримати мир шляхом висадження дерев задля об’єднання народів та озеленення країни.

«Кожен може посадити дерево і цим підтвердити дбайливе ставлення громадян до довкілля, – каже директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький. – Територія зелених насаджень зменшується на тлі збільшення відходів, споживацького способу життя. А ми повинні залишити мирну та чисту Землю наступним поколінням».

Департамент екології та природних ресурсів закликає мешканців Львівщини долучитися до Всесвітньої ініціативи «Дерева Миру» та зробити вклад в укріплення миру, об’єднання, озеленення міста та розвиток волонтерського руху в Україні. Партнером ініціативи «Дерева Миру» («Trees of Peace») є всесвітній глобальний рух за чисту планету «Lets do it, world», що об’єднує 112 країн світу.

Соціально-екологічна акція об’єднала вже 50 країн, жителі яких цього дня вийдуть на вулиці своїх міст висаджувати «Дерева Миру».

Як інформував «ЩЛ», завтра о 10.00 у Львові розпочнеться екологічна акція «Зробимо Україну чистою – 2015».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів