ЛМР і ДАІ попереджають водіїв про погіршення погодних умов на Львівщині

18:00 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, синоптики обіцяють на завтра, 10 грудня, часом сніг та мокрий сніг.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що синоптики прогнозують: завтра – часом сніг та мокрий сніг. У повідомленні також зазначено:

«Тож просимо водіїв бути обережними на дорогах. Як повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології, завтра буде туман видимістю 200-500 метрів, ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця.

10 грудня: хмарна погода, часом сніг та мокрий сніг. Туман, ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 1-3° морозу, вдень від 1° морозу до 1º тепла.

11 грудня: хмарна погода з проясненнями, місцями невеликі опади. Подекуди туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6º морозу, вдень коливатиметься від 1° морозу до 4° тепла.

12 грудня: хмарна погода з проясненнями, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5º морозу, вдень 0-5° тепла».

Натомість у прес-службі обласного управління ДАІ повідомляли вчора про те, як саме повинні поводитися водії при погіршенні погодних умов:

«До уваги учасників дорожнього руху! На Львівщині – погіршення погодних умов!

ДАІ закликає всіх учасників дорожнього руху бути якомога обережнішими у зв’язку із погіршенням погодних умов! Завтра, 9 грудня, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території області очікується хмарна погода, часом сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. Подекуди ожеледь! На дорогах ожеледиця! Температура повітря впродовж доби від 4˚ морозу до 1˚ тепла. 

Закликаємо водіїв уважно стежити за дорожньою обстановкою та обов’язково враховувати погодні умови. Перед поїздкою не забудьте перевірити технічний стан транспортного засобу, а під час руху – дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрувань!

Будьте якомога обережнішими на спусках та підйомах, шляхопроводах, завчасно знижуйте швидкість, наближаючись до пішохідних переходів!  У випадку значного погіршення погодних умов, радимо, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів