Голова Львівської ОДА доручив забезпечити вільний доступ до озера Задорожне до 10 вересня

12:00 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексій Балицький запевняє: «Орендарі розпочали прибирати огорожі».

На озері Задорожньому, що у Миколаївському районі, триває демонтаж парканів, незаконно встановлених на прибережній смузі. Про це розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексій Балицький за результатами робочого виїзду на озеро 31 серпня. Він також зазначив:

«Орендарі розпочали прибирати огорожі. Не всі паркани демонтували, проте думаю, що до 10 вересня буде повністю звільнено 50-метрову прибережно-захисну смугу.

Відтак, люди матимуть можливість безперешкодного доступу до водойми. Пізніше вже спільно з підприємцями та громадськістю ми напрацюємо механізм користування озером та ведення бізнесу.

Зараз кожен має право на безкоштовний доступ до пляжу. Платити слід лише за послуги інфраструктури, до прикладу парасольки чи лежаки».

Олексій Балицький додав, що доступ людей до водойми має бути забезпечений довкола усього озера, й  пояснив, що йдеться про дотримання вимог чинного законодавства, на чому власне й наголошував голова Львівської ОДА Олег Синютка.

27 серпня голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив забезпечити вільний доступ до озера та до 10 вересня 2015 року очистити всю територію від незаконних огорож на відстані 50 метрів до водойми. Про це повідомили сьогодні, 1 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів