Львівський гідрометцентр попередив про грози

10:30 17 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За прогнозом Львівського гідрометцентру, впродовж 17-19 серпня на території Львівської області й Львова місцями очікується висока пожежна небезпека четвертого класу й грози.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також поінформували: «Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради нагадує, що висока пожежна небезпека в умовах виникнення загорання сухої рослинності, лісових насаджень і торфу, може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей. Тому слід дотримуватись правил пожежної безпеки та обережно поводитись з вогнем. Зазначимо, що загалом з початку року у  Львові обліковані вже 61 пожежа сухої рослинності та 16 пожеж на тофовищах, і близько 90% таких пожеж спричиняє людська недбалість».

«17 серпня синоптики прогнозують мінливу хмарність, вночі та вранці – короткочасний дощ, гроза. Вдень – без опадів. Вночі та вранці – слабкий туман. Вітер вночі – змінних напрямків 3-8 метрів за секунду, вдень – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 13-15° тепла, вдень – 27-29° тепла», – повідомили також у міськраді.

«18 серпня очікується без істотних опадів. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі 13-18° тепла, вдень – 28-33° тепла», – поінформували також у міськраді.

«19 серпня синоптики прогнозують без опадів. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 14-19° тепла, вдень – 29-34° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів