ДСНС застерегла про паводок на Львівщині

09:10 28 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: goloskarpat.info

За даними Укргідрометцентру, 28-30 жовтня, у зв'язку з очiкуваними сильними дощами, очiкується формування дощового паводку з підвищенням рівнів води над поточними рівнями.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України опублікували «Попередження про підвищення рівнів води у річках України», в якому повідомили: «За даними Укргідрометцентру, у зв'язку з очiкуваними сильними дощами 28-30 жовтня очiкується формування дощового паводку із підвищенням рівнів води над поточними рівнями. На річках Закарпаття – на 0,5-1,5 метра в нижніх течіях Боржави, Латориці, на Тисі від водпоста Великий Бичків до Вилока – до двох метрів; на решті річок Карпат – на 0,2-1 метра».

«29-31 жовтня на притоках Прип’яті (Львiвська, Волинська, Рівненська, Житомирська області) очікується підвищення рівнів води на 0,1-0,5 метра. Проходження паводку на річках очікується в межах русел, без загрози негативних наслідків. В мiсцях проходження сильних дощiв буде формуватись значний мiсцевий стiк, на малих водотоках швидкоплинне пiдвищення рiвнiв води», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів