ДСНС попередила про погіршення на Львівщині погодних умов

09:10 12 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України закликають проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

На сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook» опублікували «Попередження про погіршення погодних умов», у якому розповіли: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території області 12січня – хмарно з проясненнями. Невеликі опади, переважно – у вигляді мокрого снігу. Вранці місцями – туман, слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця. Вітер – східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень –  0-5° тепла».

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України  поінформували також: «Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає до населення проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. За умов поганих погодних умов – ожеледиці, туману – особливо треба бути пильним водіям. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів