ДСНС попередила про надзвичайну пожежну небезпеку на Львівщині

09:15 20 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, 20 та 21 серпня на всій території Львівської області збережеться високий рівень пожежної небезпеки (4-й клас).

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «22 серпня на більшій частині території високий рівень (4-й клас), місцями –надзвичайний рівень (5-й клас) пожежної небезпеки».

«У зв'язку з утриманням переважно сухої погоди, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі у екосистемах та дотримуватися елементарних правил безпеки – не кидати в лісі палаючі недопалки, не розводити багаття в густих заростях, під низько звисаючими кронами дерев, поруч зі складами деревини, торфу, в безпосередній близькості від сільськогосподарських культур; не випалювати суху траву в полях і на лісових галявинах, не розводити багаття у вітряну погоду і залишати його без нагляду», – поінформували в обласному управлінні ДСНС.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області закликають: «Уразі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів