Довкілля Львівщини найбільше забруднює Добротвірська ТЕС

18:45 19 травня 2015 р.

Добротвірська ТЕС

Добротвірська ТЕС
Фото: wikimapia.org

У 2015 році збільшило негативний вплив на довкілля комунальне підприємство «Збиранка».

Якщо порівнювати кількість шкідливих викидів упродовж І кварталу цього та минулого років, то за три місяці 2015-го підприємства-забруднювачі – управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз», Добротвірській теплоелектростанції, державному підприємстві «Львіввугілля» – зменшили екологічне навантаження на довкілля області. Натомість збільшило негативний вплив на довкілля Львівське комунальне підприємство «Збиранка».

Практично незмінною залишається ситуація на Роздільському державному гірничо-хімічному підприємстві «Сірка». У департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації також наголосили, що ЛКП «Збиранка» продовжує працювати без дозвільних документів.

До суб’єктів господарювання, що входять до «Переліку 100 об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні» у Львівській області, зокрема, належать: Добротвірська ТЕС, державне підприємство «Львіввугілля», УМГ «Львівтрансгаз», ЛКП «Збиранка», Роздільське ДГХП «Сірка», Львівське МКП «Львівводоканал». Про це повідомили сьогодні, 19 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів