Депутати Львівської облради затвердили програму охорони довкілля

18:44 26 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На турботу про навколишнє природне середовище в нашій області в 2016 році спрямовано 291,4 млн. гривень.

«У вівторок, 26 квітня, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Її представив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник. Загальний обсяг фінансування програми на 2016 рік становить 291,4 млн. гривень, з яких 32 мільйони гривень спрямують з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, 254 мільйони гривень – з державного бюджету України (державного фонду охорони навколишнього природного середовища), а ще п’ять мільйонів гривень– з місцевих бюджетів.

Руслан Гречаник розповів: «Ця програма спрямована на екологічне оздоровлення природного середовища Львівщини. І її реалізація, зокрема, сприятиме дотриманню екологічної безпеки в області та охорони довкілля. Серед основних завдань Програми – поліпшення екологічного стану поверхневих вод басейнів рік, вирішення проблем утилізації та переробки відходів, а також розвиток природно-заповідного фонду, збереження біологічного та ландшафтного різноманіття. Її виконання передбачає й організацію системи екологічного моніторингу та інформаційного забезпечення природоохоронної діяльності, еколого-просвітницьку діяльність, розвиток і поглиблення міжнародного співробітництва у природоохоронній сфері».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів