Львівські міськрада й Державтоінспекція попередили – завтра прогнозують сніг, туман та ожеледицю (оновлено)

17:38 23 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 24 січня, збережеться туман видимістю 200-500 метрів.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 січня, «Щоденному Львову»: «Регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 24 січня, збережеться туман видимістю 200-500 метрів». У повідомленні також зазначено:

«Часом – дощитиме, буде слабка ожеледь. Вітер – південно-східний 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 1° морозу до 1º тепла, вдень – 2-4º тепла. На вихідних, 24-25 січня, на дорогах – ожеледиця. 

25 січня: хмарна погода, часом – дощ з переходом в мокрий сніг. Місцями – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби коливатиметься від 2° морозу до 3º тепла.

26 січня: хмарна погода, часом – сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – від 2° морозу до 3º тепла».

Своєю чергою, в прес-службі обласного управління Державтоінспекції попередили в повідомленні «Завтра в області прогнозують сніг, туман та ожеледицю!»:

«До уваги учасників дорожнього руху! Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає: завтра, 24 січня, на території області – часом дощ, місцями із мокрим снігом, туман. На дорогах ожеледиця! Температура повітря вночі від 1˚ морозу до 4˚ тепла, а вдень 2-7˚ тепла.   

Закликаємо автомобілістів сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, зважати на погодні умови, не перевищувати швидкість! Із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідних переходів, уникайте ризикованих маневрувань, а за умов недостатньої – обов’язково вмикайте ближнє світло фар!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів