Активісти впорядкували у Львові під час толоки 300 га території

14:21 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Толока на Новому Львові» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у рамках кампанії «З нами місто розквітає» цієї суботи в місті відбулася передвеликодня загальноміська толока.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«У рамках кампанії «З нами місто розквітає» цієї суботи в місті відбулась передвеликодня загальноміська толока. Активні мешканці, студенти, представники підприємств та державних структур прибирали території парків, скверів, дитячих майданчиків, закладів освіти, вулиць міста та газонів.

Загалом упорядковано 300 га території міста, зібрано та вивезено 550 кубічних метрів  побутових відходів і кубічних метрів опалого листя. Також активісти висадили близько 170 дерев та кущів і ліквідували 9 несанкціонованих сміттєзвалищ.

Загалом до акції долучилось понад тисячу осіб, які своєю наполегливою працею забезпечили такий позитивний результат. Як і в попередні роки, допомагали впорядковувати місто студенти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, релігійні громади, 16 підприємств, організацій та установ, структурні підрозділи міськради. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечили Львівські комунальні підприємства».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів