3-4 серпня у Львові підрахують безпритульних собак

16:24 27 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: klyuch.com.ua

Львів’ян закликають долучитися до процесу.

«3-4 серпня у Львові відбудеться черговий підрахунок безпритульних собак міста», – повідомили сьогодні, 27 липня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає усіх небайдужих львів’ян стати волонтерами та долучитися до цього процесу. Зареєструватися для участі в добрій справі можна до 1 серпня.

Підрахунок собак потрібен для того, щоб контролювати кількість тварин на вулиці, покращувати методи роботи з ними, регулювати ситуацію та розуміти, до яких показників у роботі підприємства слід рухатися. Його спільно проводитимуть ЛКП «Лев» та організація Animal-id, яка допомагає ЛКП у роботі над системою обліку безпритульних тварин, з чіпуванням собак тощо.

Для ефективного підрахунку місто умовно поділено на 86 секторів. Тож до процесу слід залучити 86 волонтерів, що допоможуть збирати інформацію у цих секторах. Усім, хто хоче долучитися до процесу, треба заповнити анкету за посиланням:https://goo.gl/hc5omO

З картою зонування можна ознайомитись за посиланням http://animal-id.info/ua/site/counting-animals

Львів – одне з небагатьох міст в Україні, де проблема безпритульних собак майже вирішена. ЛКП «Лев», громадські організації та просто небайдужі люди спільно працюють над допомогою тваринам та над пошуком їм нового дому.

В «Animal-id» наголошують: «Але це не причина зупинятися чи переносити це питання до другорядних. Навпаки, такий успіх – це стимул набирати обертів, вдосконалюватися, ділитися досвідом. Адже усі ці зміни свого часу почалися саме з підрахунку. Якщо хочете стати волонтером інноваційного та цікавого Підрахунку від Animal-id.info, лише на 2 години замінити ним свою ранкову зарядку чи пробіжку, підтвердити прекрасну репутацію свого міста, то заповнюйте анкету. Обов’язковою умовою підрахунку є ранкові години з 07.00 до 09.00. Підрахунок проводиться з допомогою мобільного додатку (за наявності мобільного пристрою та мобільного Інтернету) чи з використанням анкети волонтера. Відповідно до поданої нами карти вкажіть номер району, в якому бажаєте проводити підрахунок. Для зручності обирайте той район міста, у якому живете, або який найкраще знаєте».

Деталі та обговорення – на сторінці «Підрахунок безпритульних собак у Львові» у «Facebook» (лінк: https://www.facebook.com/events/1146195572114091/)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів