29 квітня у Львові відбудеться всеукраїнська акція «Let’s Do It, Ukraine!»

10:50 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У суботу прибиратимуть Снопківський парк та парк «Залізна Вода», а також організують екологічний фестиваль.

У суботу, 29 квітня, о 10.00 по всій території України розпочнеться наймасштабніший соціально-екологічний захід «Let’s Do It, Ukraine!» («Зробимо Україну чистою разом»). Зокрема, у Львові прибиратимуть Снопківський парк та парк «Залізна Вода», а також організують екологічний фестиваль.

ГО «Let’s Do It, Ukraine!» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» за підтримки різних громадських організацій проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію «Зробимо Україну чистою разом!». В рамках заходу пройде всеукраїнський фестиваль «ЧистоFest», наймасштабніше прибирання країни, круглі столи та інші заходи.

Організатори наголошують – в заходах беруть участь комерційні та некомерційні громадські організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, та пересічні громадяни. Торік ГО «Let’s Do It, Ukraine!» зібрали понад 700 000 учасників та понад 5000 локацій по всій країні. Цього року, кажуть організатори, заплановано 1 млн. учасників на 5000 локацій по всій території України.

У Львові мешканці міста вже завтра зможуть долучитися до прибирання Снопківського парку та парку «Залізна Вода» (збір волонтерів до прибирання парку «Залізна Вода» – о 9.45 біля парку (на вулиці Стуса, 14)) .

Після прибирання в рамках акції проведуть Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest», який розпочнеться о 14.00 в приміщенні Першої Львівської Медіатеки (на вулиці Мулярській, 2а). У програмі фестивалю – лекції на екологічну тематику, показ короткометражних фільмів та інші.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів