28 листопада у Львові очікуються ожеледиця, туман і дощ із мокрим снігом

18:48 27 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Синоптики попередили про погіршення погодних умов.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 28 листопада, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці – туман видимістю 200-500 метрів. Вранці та вдень – ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. Часом – мокрий сніг та дощ. Вітер – південно-східний, вночі 5-10 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-3° морозу, вдень – 1-3° тепла» – повідомили сьогодні, 27 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«29 листопада: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці часом – сніг, вдень – невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 0-5° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

30 листопада: хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла».

Своєю чергою, впрес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції попередили в п’ятницю:

«До уваги водіїв! Синоптики попереджають про ожеледицю та туман! Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: завтра, 28 листопада, на дорогах області – ожеледиця. Вночі та вранці місцями – туман видимістю 200-500 метрів. 

Вранці та вдень подекуди – ожеледь. Просимо водіїв бути надзвичайно уважними й обережними, зважати на погодні умови, користуватися пасками безпеки, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів