17 грудня на дорогах Львівщини очікуються туман та ожеледиця

19:46 15 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

Уночі дошкулятиме невеликий мокрий сніг.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 16 грудня, вночі та вранці на дорогах буде ожеледиця. Вночі часом – невеликий мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці – слабка ожеледь. Вітер – південний, вночі – 3-5 метрів за секунду, вдень – 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-3º морозу, вдень – 3-5° тепла», – передали сьогодні, 15 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«17 грудня: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця, місцями – туман. Вітер – південно-західний, вночі – 5-10 метрів за секунду, вдень – 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 1-6° морозу, вдень – 2-7° тепла.

18 грудня: хмарно з проясненнями. Вночі та вранці – дощ, вдень – без істотних опадів. Вітер – південно-західний 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 2-7° тепла».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли у вівторок:

«До уваги водіїв! Завтра на Львівщині прогнозують туман! За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 16 грудня вночі та вранці місцями туман видимістю 200-500 метрів, на дорогах – ожеледиця.

Правоохоронці закликають водіїв бути якомога обережнішими за кермом. За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар! Дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрувань, що за несприятливих погодних умов можуть спричинити виникнення аварійної ситуації на дорозі!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів