15 січня у Львові знову очікуються сильні опади та ожеледиця

18:00 14 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського регіонального гідрометцентру

Правоохоронці закликаютьусіх учасників дорожнього руху: «Будьте надзвичайно обережними та уважними, не легковажте власною безпекою!».

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 15 січня, на дорогах буде ожеледиця», – повідомили сьогодні, 14 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Вночі – без істотних опадів, вдень часом – сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу. Вітер – південний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 3-5° морозу, вдень – від 1° морозу до 1° тепла. Синоптики звертають увагу водіїв автотранспорту: 15 січня вночі та вранці часом – мокрий сніг та сніг, місцями – сильні опади.

16 січня: хмарна з проясненнями погода. Часом – сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер вночі – західний, 3-8 метрів за секунду, вдень – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 3-8° морозу, місцями сягатиме до 12° морозу, вдень – 0-5° морозу. 

17 січня: хмарно з проясненнями. Вночі – невеликий сніг, вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 7-12° морозу, вдень – 4-9° морозу.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції. повідомили сьогодні, 14 січня:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: завтра, 15 січня, в області часом  – мокрий сніг та сніг. На дорогах  – ожеледиця! Температура повітря вночі  – 2-7° морозу, а вдень – від 3° морозу до 2° тепла. 

Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху: «Будь ласка, будьте надзвичайно обережними та уважними, не легковажте власною безпекою!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів