13 лютого вночі та вранці на дорогах Львова буде ожеледиця

18:05 12 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: mmr.net.ua

Синоптики попередили також про дощ зі снігом.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 13 лютого, вночі та вранці на дорогах буде ожеледиця. Часом – невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 1° морозу до 1° тепла, вдень – 6-8° тепла», – повідомили сьогодні, 12 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«14 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі часом – дощ та мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер вночі – південно-східний, 5-10 метрів за секунду, вдень – південо-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 4-9° тепла. 

15 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без опадів, вранці та вдень – невеликий дощ. Вітер вночі – південно-східний, 5-10 метрів за секунду, вдень – західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі –  0-5° тепла, вдень – 9-14° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів