1 травня у Львові відкриється перше українське «Zoo Cafe», в якому житимуть єнот і коти зі зони АТО

15:00 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ngo.donetsk.ua

У п’ятницю на вулиці Коперника 11 офіційно запрацює унікальний заклад, постійними резидентами якого стануть 12 котів – Бандерівка, Меліса, Томас, Ласка та Лакі (ще троє чекають на клички, які мають допомогти вигадати відвідувачі).

Портал «ngo.donetsk.ua» повідомив сьогодні, 29 квітня:

«1 травня на вулиці Коперника 11 у Львові відкриється унікальний заклад – перше українське «Zoo Cafe», постійними резидентами якого стануть 12 котів та єнот. Директор та натхненник кафе шукає пухнастого резидента з зони АТО. Коти житимуть у закладі постійно під наглядом власного ветеринара та харчуватимуться преміальним кормом.

Сьогодні в ресторані мешкає вісім котів. П’ятеро з них вже мають імена: Бандерівка, Меліса, Томас, Ласка та Лакі. Ще троє чекають на клички, які мають допомогти вигадати відвідувачі. Загалом за планом їх буде 12, а також єнот. 

«Zoo Cafe» має дві зали – ресторан та ігрову зону. Сюди можна прийти як на смачну вечерю (в закладі працює повноцінна кухня) так і на атракції з дітлахами.

Засновники вірять, що подарують щасливі миті спілкування з котиками тим, хто обожнює «чотирилапих хитрунів». Та, в першу чергу, тим, у кого немає можливості завести собі їх вдома. Також «Zoo Cafe» має окрему зону, куди можна приходити зі своїми тваринами, та нагодувати не тільки себе, а і чотирилапого друга. 

Усі тварини-резиденти «Zoo Cafe» здорові (стерилізовані та вакциновані), адже у них є свій ветеринар. Ще, в них є власна кімнатка для відпочинку та сну, безліч іграшок та море смачної їжі. Харчуються котики преміальним кормом «Optimeal», покликання якого – щоденний захист імунітету.

Директор кафе Тетяна Годок – переселенка з Ялти, тож шукає для свого проекту ще й чотирилапих переселенців з зони АТО. Вона просить волонтерів, охочих допомогти в цьому, звертатися за телефоном: 063 067 63 00. Тетяна наголошує, що умови для життя тваринам створені компортні, а правильні раціони та ветеринарний контроль забезпечить їм ще й здоров'я».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів