У Львові триватимуть пориви вітру (відео, оновлено)

11:00 1 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Дошкулятимуть також ожеледиця, мокрий сніг і налипання мокрого снігу.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що сьогодні, 1 лютого, збережуться пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду. Вранці та вдень часом буде мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. На окремих ділянках доріг – ожеледиця. Температура повітря вдень становитиме 3-5 градусів тепла», – повідомили сьогодні, 1 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«2 лютого: мінлива хмарність. Вночі місцями – невеликі опади, переважно – у вигляді дощу. Вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2º морозу до 3º тепла, вдень – 5-10º тепла. 

3 лютого: хмарна погода. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень часом – дощ, з переходом в мокрий сніг. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби становитиме 3-8º тепла».

«Метеорологічна обстановка 1 лютого: збережуться пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, а на окремих ділянках доріг – ожеледиця», – повідомили сьогодні, 1 лютого , в  департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Погода: фактична – хмарно з проясненнями, місцями невеликі опади. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря – від 2º морозу до 3º тепла.

Прогноз – хмарно з проясненнями. Вранці та вдень часом – мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу. На окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду, пориви – 17 - 22 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5º тепла».

Про це повідомили сьогодні, 1 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів