Зросла кількість вогневих ударів із території Росії, – «ІС» (відео)

09:15 4 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «BBC Україна»

Як повідомив у четвер координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, за ніч у результаті дій українських військ знищено не менше 100 російських військовослужбовців і терористів.


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 4 вересня, такі оперативні дані «ІС»:

«Одночасно з перегрупуванням своїх сил, українські війська завдають ударів по скупченнях живої сили і техніки противника. Бойові зіткнення відзначалися в районах н.п. Донецк, Горлівка, Стукалова Балка, Старобешеве, Амвросіївка. Активність російсько-терористичних військ відзначається в Станично-Луганському районі Луганської област.

За ніч у результаті дій українських військ знищено не менше 100 російських військовослужбовців і терористів. Відзначається зниження активності обстрілів з боку окупаційного угруповання російсько-терористичних військ, проте зросла кількість вогневих ударів, які наносяться з території Росії. 

Із мінометів і РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляні позиції українських військ поблизу н.п. Дебальцеве, Микитине, Фащівка, Красна Талівка, Гребля. З території РФ нанесені удари по позиціях українських військ в районах н.п. Веселая Гора, Дмитрівка, Перемога, Валуйське.

Обстріл вівся з застосуванням РСЗО БМ-30 «Смерч». В районі н.п. Побєда з РСЗВ «Смерч» позиції українських військ обстріляні тричі».

Про це повідомляється на сайті «ІС» і сторінці Дмитра Тимчука в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів