Зміни до Конституції сприяють легалізації «лнр» та «днр», – нардеп від «УКРОП»

12:59 28 серпня 2015 р.

Фото до новини

31 серпня через парламент будуть намагатися протягнути зміни до Конституції, які передбачають спрощені процедури легалізації «лнр» та «днр».

Про це сьогодні, 28 серпня, під час прес-конференції на тему: «Представлення політичної партії Українське об'єднання патріотів УКРОП Львівщина у Львові», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявив народний депутат України, член політради ПП «УКРОП» Віталій Купрій.

- І це означає, що такі злочинці-терористи, як Захарченко та Плотницький, стануть перфектами або головами ОДА, такі бандити, як Моторола, стануть шефами місцевої поліції, вони отримають і легалізують зброю, знімуться кордони і вся ця наволоч ринеться у всі інші області, буде сприяти тероризації України та створенню нових джерел сепаратизму, - каже він.

Прес-конференція була присвячена початку роботи партії «УКРОП», тому нардеп розповів про її діяльність.

- Ми єдина парламентська партія, яка заявила про свою опозицію, але просимо не плутати нас з Опозиційним блоком, тому що ми  їх вважаємо зрадниками українського народу, п’ятою колоною Кремля. Ми з ними серйозно боремося, ми вважаємо, що їм взагалі не місце в українському парламенті. Ми є опозицією до нинішньої влади в цілому. Оскільки і Президент, і уряд, і коаліція несуть відповідальність за те, що зараз діється в Україні, за те, що країна не рухається зараз шляхом реформ, не відбувається боротьба з корупцією, за те, що здаються національні інтереси на Донбасі, іде зговір з Путіним, - каже він.

За словами Віталія Купрія, в парламенті сформовано міжфракційне об’єднання «УКРОП», куди входить близько 15 народних депутатів. В тому числі і Тарас Батенко та Володимир Парасюк, які представляють Львівщину.

- Я поділяв програму Президента «Жити по новому», поділяю її зараз, як це не іронічно звучить, - каже він.

За його словами, зараз він бачить обмеження повноважень Президента України, а в майбутньому і скасування цього інституту.

- Президент показав себе як некомпетентний, неефективний головокомандуючий. Ніхто дотепер не відповів за трагедію в Іловайську, ні за Донецький аеропорт, ні за Дебальцево. Понад те, відбувається фактично злочин з боку самого Президента, який знищує добровольчий рух, найбільш боєздатні одиниці, які хочуть і можуть воювати. Навпаки, зараз йде ганебний процес за Мінськими угодами виводу боєздатних одиниць з зони Широкіного. Виводять батальйони «Азов», «Донбас»,  розформовують потім, «Кривбас» розформований. Замість цього оголошують додаткову хвилю мобілізації і набирають людей, які, можливо, бояться, не хочуть, не вміють воювати, - стверджує Віталій Купрій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів