Зі Львова вирушила на схід України ще одна група десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади (відео, оновлено)

09:10 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Міністерства оборони України

Як повідомили в прес-службі Міністерства оборони, Захисників Вітчизни урочисто проводжали рідні та близькі, представники командування військової частини, члени громадських організацій.


Відео: «Телеканал новин «24»

«Черговий загін львівської 80-Ї аеромобільної бригади вирушив на схід. Про захист військових подбали волонтери та ветерани Афганістану. Бійцям передали три десятки бронежилетів 4-го рівня захисту.

Більшість бійців вперше їдуть в АТО. Разом з ними на Схід поїдуть мобільні блок-пости.

Таке ноу-хау виготовляє місцеве підприємство. Мобільні мури успішно пройшли тестування на полігоні.

Військові кажуть, приємно здивовані результатами. Такі блокпости вже отримав Третій батальйон «Воля»,  батальйон «Львів», мобільний військовий госпіталь, прикордонники та підрозділи Нацгвардії».

Про це  повідомив сьогодні, 23 жовтня, «Телеканал новин «24». Натомість у прес-службі Міністерства оборони повідомили в середу 

«Зі Львова в райони виконання завдань в зоні проведення АТО відправились військовослужбовці 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ», – У повідомленні також зазначено:

«Вони приєднаються до своїх товаришів, що виконують бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності на сході нашої держави. Захисників Вітчизни урочисто проводжали рідні та близькі, представники командування військової частини, члени громадських організацій.

Виконувач обов’язків командира частини підполковник Анатолій Іченський наголосив на тому, що завдання, які доведеться виконувати у зоні АТО, будуть вкрай важливими.

– Ситуація, що склалася на територіях, які тимчасово захоплені незаконними бандитськими формуваннями, є досить складною. Тому вимагаю від вас виваженості, розумної ініціативи, готовності дати гідну відсіч агресорам, – зазначив він.

Голова Львівської обласної Спілки ветеранів Афганістану «НАШ ДІМ» Петро Ковалишин побажав хлопцям удачі у службі та разом із побратимами передав їм елементи захисного спорядження. На завершення заходу з напутньою молитвою за мир і спокій в Україні до воїнів-десантників звернувся військовий капелан Центру Військового Капеланства Курії Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви о. Михайло Білецький.

Він звершив обряд благословення військовослужбовців на військову службу. Цього ж дня в межах виконання комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей представники міської ради передали десантникам два комплекти мобільного вогневого комплексу «Гарда-3».

Про це повідомлялося в середу на сайті Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів