Жителі Сіверськодонецька привітали українську армію оплесками (відео)

23:52 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з YouTube

Мешканці визволеного від бойовиків міста вийшли у вівторок на площу зустрічати визволителів з національними прапорами і символікою.


Відео: informator.lg.ua

Сайт «Informator.lg.ua» інформує сьогодні, 22 липня, в повідомленні «Жителі Сіверськодонецька зустрічають українську армію (відео)»

«МВС України офіційно підтвердило взяття міста Сіверськодонецька підрозділами Національної гвардії і МВС 22 липня. Під контролем силовиків знаходяться всі життєво важливі об'єкти міста – будівля міської ради, міськвідділу міліції та місцевого управління по боротьбі з організованою злочинністю, а також будівля Управління СБУ. 

Упродовж сьогоднішнього дня повідомлялося про просування сил АТО зі звільнення Сіверськодонецька від бойовиків «ЛНР». Над будівлею міськради був вивішений український прапор.

Жителі міста вийшли на площу зустрічати визволителів з національними прапорами і символікою. Вони обсипали силовиків радісними вітаннями та словами подяки, а також попросили військових не залишати місто і покарати тих, хто дозволив сепаратизму розростися в Сіверськодонецьку. 

На одному з об'єктів силовики виявили тіла двох розстріляних громадян. Були звільнені четверо заручників, жителів сусідніх районів, які провели в полоні близько місяця. Найстаршому з них – 57 років, наймолодшому – 21 рік. Звільнені повідомили, що терористи піддавали їх тортурам.

Правоохоронці з'ясовують всі обставини їх попадання і перебування в полоні. Про це повідомив начальник УМВС України в Луганській області Анатолій Науменко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів