Жителі Горлівки двічі завадили втечі диверсанта Бєзлєра-«Бєса»

10:10 28 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rusvesna.su

Про це повідомили інформагенції «УНН» у силових структурах, задіяних в АТО.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 28 липня, в повідомленні «Бєс» двічі намагався втекти із Горлівки, проте місцеві мешканці цьому завадили»:

«Ватажок терористів Ігор Бєзлєр на прізвисько «Бєс» (за даними СБУ – підполковник російської військової розвідки. – «ЩЛ») двічі намагався втекти із Горлівки, проте завдяки інформації від місцевих мешканців йому це не вдалося. Про це «УНН» повідомили у силових структурах, задіяних в АТО.

«За інформацією полонених терористів, Ігор Бєзлєр покинув Горлівку та втік до РФ. Проте певно що дана інформація надається для того, щоб українські спецслужби втратили пильність.

За останніми даними розвідки, Бєзлєр досі у Горлівці. Він двічі намагався втекти із оточення, проте завдяки місцевим патріотам, котрі надають інформацію, ці спроби вдалося попередити.

Щоправда піймати «Бєса» не вдалося, але й втікти йому не дали. Як не дивно, але місцеве населення дуже плідно співпрацює із силами АТО та підрозділами «Правого сектора», надаючи багато цінної інформації.

До речі. Саме бійці «Правого сектора проводять активну роботу із затримання І.Бєзлєра», – зазначили свиловики.

Як повідомляв УНН, сили АТО здійснили бойовий рейд вздовж кордону та стискають кільце навколо Горлівки. Як повідомлялось, у суботу, 26 липня, сили АТО внаслідок боїв із терористами впритул підійшли до міста Горлівка та зайняли позицію на околицях міста.

Нагадаємо, раніше українські силовики отримали інформацію про знищення одного із ватажків терористів Ігоря Бєзлєра на прізвисько «Бєс», штаб котрого знаходився у приміщенні міськвиконкому Дзержинська, який звільнили сили АТО. Після перевірки виявилося, що інформація про знищення «Бєса» не підтвердилася. За повідомленнями, терорист втік до Горлівки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів