Журналіст назвав три головні технології на виборах у Верховну Раду

12:27 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Помилкою політичних партій і блоків назвав власкор газети «Голос України» Богдан Кушнір внесення у їхні списки журналістів. Бо, на його думку, виборці не вважають, що журналісти зможуть змінити суспільство.


«Це нагадує пародію. Я дивуюся, що вони (ред.-журналісти) взяли участь у цих іграх», - наголосив Богдан Кушнір на засіданні Львівського прес-клубу на тему «Які нові виборчі технології будуть використані в ЗМІ під час виборів у Верховну Раду».

Богдан Кушнір назваві три головні технолгії, які будуть використані у ЗМІ на позачергових парламентських виборах.

Перша під умовною назвою - «камуфляж», коли будуть експлуатувати тему АТО і все, що з нею пов’язано: розповідатимуть про тих, хто воює в зоні АТО, допомогу волонтерів, спонсорів тощо.

Друга технологія – «згадай мене». Це буде формат дебаті, коли створюватиметься видимість об’єктивної полеміки. Але насправді дебати, вважає експерт, будуть проплаченими і використовуватимуться для згадування кандидатів або політичної сили. 

Третя – «хто винен», коли будуть критикувати інших - конкурентів. Особливо активно, на думку журналіста, цю технологію будуть використовувати ті партії, які не мають коштів.
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів