Здрилюк-«Абвер» підтвердив інформацію про прибуття чеченських бойовиків на Донбас (відео)

21:03 27 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: oko.if.ua

Про них повідомив у понеділок по телефону кореспонденту агенції «Укрінформ».


Відео: ТСН

Один з командирів так званого ополчення терористичного угруповання «Донецька народна республіка» Сергій Здрилюк, більш відомий під псевдонімом «Абвер», підтвердив прибуття чеченських бойовиків на Донбас «для допомоги «ДНР».

Про це він повідомив в інтерв'ю по телефону кореспонденту агенції «Укрінформ». «Різні люди є, чеченці, вірмени, представники інших національностей», – заявив Здрилюк, назвавши прни цьому приїжджих бойовиків... «патріотами».

Він також підтвердив загибель близько 100 терористів у результаті АТО. «Точно ще не порахували, ще всіх не забрали. Але, підтверджую, що загиблі – з батальйону «Восток», – сказав «Абвер».

Вранці сьогоднішнього дня, за словами Здрилюка, в районі аеропорту Донецька йшли невеликі бої. Досі в будинку аеропорту заблокована група «служби безпеки ДНР», яка не може вийти.

Здрилюк також підтвердив факт переговорів з керівництвом АТО. «Ми намагалися домовитися про припинення вогню, щоб вивезти вбитих і поранених, але вони (сили АТО) запропонували всім вийти на злітну смугу в аеропорту з піднятими руками», – повідомив він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів