Збройні Сили України готуються відбити наступ танкових військ та авіації Росії, – «Айдар» (відео)

10:34 5 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

Командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук запевнив у середу: «Протитанкові засоби йдуть, протиповітряна оборона надходить у війська, тобто ми готуємося».


Відео: 112 Україна

Кандидат в народні депутати від Радикальної партії й командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук заявив сьогодні, 5 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна»: «Наскільки мені відомо, є три зони напрямків, в яких ми теж готуємося зустріти ворога, теж накопичуємо. Готуємося до їх танкових проривів, оскільки вони швидше танками будуть йти. Готуємося зустріти їх авіацію. Протитанкові засоби йдуть, протиповітряна оборона надходить у війська, тобто ми готуємося. У нас вже протиповітряна оборона, ми її вже підтягуємо в середу».

Про це повідомляється в середу на сайті телеканалу «112 Україна». Своєю чергою,

парламентер Центру сприяння звільненню полонених при СБУ Юрій Тандем прогнозує, що в найближчі дні українську армію чекає важкий час. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Ті точки, про які йшлося сьогодні – і Горлівка, й Сміле, й 32-й блокпост, я там був, я бачив ситуацію там, як це все розвивалося. Скажу, що проти нас дійсно працює регулярна армія, особливо з боку Луганської області. Ту інформацію, яку ми отримуємо, ми звичайно її обробляємо, я її передаю. Скажу, що, можливо, нас чекає важкий час в найближчі дні», – зазначив представник СБУ.

При цьому Тандем підкреслив, що українська армія за останні місяці стала набагато сильнішою. «Але скажу, що наша армія якісно змінилася, це справжні герої. Українська армія за ці місяці стала набагато сильнішою. Це люди, які будуть до кінця захищати до кінця нашу Батьківщину», – підкреслив Тандем.

Як інформував «Щоденний Львів», координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у середу, що російсько-терористичні війська перекидають артилерію й бронетехніку на північ Луганщини й під Тельманове.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів