Завтра Янукович може висунути Клюєва в прем’єри, – нардеп (доповнено)

20:15 3 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vidomosti-ua.com

Нардеп Олександра Кужель повідомляє в понеділок: «Можливо, це лише чутки, але така інформація є».

За її словами, «у Верховній Раді подейкують, що завтра Янукович може запропонувати парламенту нового прем’єра, навколо якого у будуть гуртуватися депутати». Олександра Кужель додає: «Оскільки навколо Арбузова не гуртуються, прізвище цієї людини – Клюєв (наразі – голова адміністрації президента. – Ред.). Можливо, це лише чутки, але така інформація є. Завтра о 9:00 буде засідання фракції і будемо радитись – як діяти далі».

Про це народний депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель повідомила сьогодні, 3 лютого, виданню «Еспресо.TV». Із нею невдовзі погодився захисник Юлії Тимошенко та екс-нардеп Сергій Власенко, який написав у понеділок на своїй сторінці у мережі «Facebook»:

«У вівторок-середу Янукович внесе до ВР кандидатуру прем’єр-міністра України. Швидше за все, це буде Клюєв. ВР за нього проголосує. 235-242. У такому ж режимі, як і за «амністію». Кнопками «за себе і за того хлопця» проголосує чоловік 20 з «Партії регіонів». Але влада буде на це плювати. Клюєв буде оголошений прем’єр-міністром і почне виконувати ці обов’язки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів