Завтра у Львові можуть зустрітися президенти України й Білорусі, – джерело

12:05 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

За неофіційною інформацією посадовця обласної адміністрації, наразі триває погодження обох сторін щодо можливого візиту.

У Львові очікують на присутність президентів України Петра Порошенка та Білорусії Олександра Лукашенка 5 вересня на футбольному матчі між збірними командами України та Білорусії в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА «Євро 2016». Про це повідомило інформаційній агенції УНІАН джерело у Львівській облдержадміністрації.

За неофіційною інформацією посадовця, наразі триває погодження обох сторін щодо можливого візиту.

Своєю чергою, прес-секретар громадської ради при Львівському обласному управлінні МВС Олег Пилипенко повідомив журналістам, що матч між збірними України та Білорусії відвідають президенти обох країн. Утім, він також наголосив: «Наразі ця інформація неофіційна»

У серпні міський голова Львова Андрій Садовий під час перебування у Києві з робочою поїздкою до президента Порошенка з ініціативою про запрошення президента Білорусі Лукашенка до Львова на футбольний матч «Україна - Білорусія». Садовий сказав тоді: «Виходжу з ініціативою, щоб президент Порошенко запросив у Львів на футбольний матч Україна - Білорусь, який буде 5 вересня, президента Лукашенко. Дуже важливо, щоб керівники нашої країни максимально використали можливості Львова для проведення міжнародних зустрічей, форумів і конференцій».

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів