Завтра на Львівщині прощатимуться з двома полеглими на війні земляками

09:12 8 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: annsite.at.ua

Похорон сержанта Дмитра Демковського й солдата Романа Цапа відбудеться в Самборі в четвер, 9 липня, у першій половині дня.

4 липня близько 15.40 години на підступах до 29-го блокпосту в районі села Новотошківка Луганської області трапився вибух, внаслідок якого загинув на місці сапер – сержант Дмитро Михайлович Демковський. На місці підриву був також поранений рядовий Роман Петрович Цап. Під час його евакуації вдруге відбувся вибух, внаслідок якого рядовий Цап загинув.

Сержант Дмитро Михайлович Демковський був командиром відділення інженерно-саперного батальйону, а народився 26 вересня 1987 року в Самборі. Освіта вища, неодружений. В Збройних силах України – з 2009 року. Батьки померли, є сестра.

Рядовий Роман Петрович Цап – сапер взводу розмінування, народився 6 лютого 1976 року, освіта середня, розлучений. Був мобілізований зі серпня 2014 року.  Проживав в селі Сусідовичі, Старосамбірського р-ну.

Похорон полеглих відбудеться в четвер, 9 липня, у першій половині дня. Згідно розпорядження міського голови Тараса Копиляка 8-10 липня в Самборі оголошено Днями жалоби за загиблими військовослужбовцями Дмитром Демковським і Романом Цапом, які загинули 4 липня під час виконання бойового завдання.

Керівникам підприємств та установ необхідно забезпечити приспущення Державних Прапорів України з чорними стрічками на будинках і спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій на території міста. Самбірчан просять у ці дні вивісити на своїх будинках Державні Прапори з чорними стрічками ф обмежити проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань.

Про це повідомили в прес-службі Самбірської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів