Завтра на Львівщині очікують Януковича

15:53 30 вересня 2013 р.

Фото до новини

За даними ЗМІ, перевірить боєздатність армії на Яворівському військовому полігоні.

Як повідомили на умовах анонімності в ексклюзивному коментарі «Незалежному Бюро Новин» його джерела у Львівській обласній державній адміністрації, завтра, у вівторок, 1 жовтня, у ній готуються до можливого візиту Президента Віктора Януковича. Утім, це ж джерело додало: «Ми отримували попередню інформацію про приїзд Президента до Львова, але поки остаточного підтвердження про те, що він приїде, немає».

«НБН» повідомляє також, що в Адміністрації Президента коментувати інформацію про можливий візит Глави держави до Львова відмовилися. За даними ж кореспондента «Gazeta.ua», Янукович завтра перевірить боєздатність української армії на Яворівському військовому полігоні на Львівщині.

Але й цю інфомацію, зі слів «Gazeta.ua», «у прес-центрі військового відомства коментувати також відмовляються». Однак київське видання встановило, що на Яворівському військовому полігонівуже другий місяць проходять підсумкову перевірку військових частин і підрозділів Збройних Сил України.

Анонімне джерело «Gazeta.ua» ще й конкретизувало: «Ніякої надзвичайної підготовки не ведемо. Іде тренування. Ведеться наступаюча операція з сил артилерії, десантників, авіації. Для преси готують намет. Це буде, так би мовити, державний іспит військових перед міністром та Головнокомандувачем».dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів