Завтра біля пам'ятника Тарасові Шевченку у Львові створять живий волонтерський ланцюг

15:38 22 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Тримаймося разом» в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк закликає: «Якщо ви волонтер чи жертводавець, чи просто людина, яка підтримує солдат бодай парою шкарпеток, то прийдіть і долучіться до Волонтерського Ланцюга Єдності у цю суботу о 16.00 біля памятника Тарасові Шевченку».

«23 травня, коли в Україні відзначають День героїв, волонтери мають на меті створити живий волонтерський ланцюг, щоб висловити свою підтримку українським солдатам і показати, що для нас вони справжні герої і у них є надійний тил! Якщо ви волонтер або активно допомагаєте армії через грошові пожертви чи долучаєтесь до збору речей або просто хочете висловити підтримку нашим захисникам – приєднуйтеся до нас! Це тільки початок флеш-иобу. Прапор єдності буде мандрувати всією Україною і буде підписанимй волонтерами кожного регіону», – повідомили на сторінці «Тримаймося разом» в інтернет-мережі «Facebook».

«Якщо ви волонтер чи жертводавець, чи просто людина, яка підтримує солдат бодай парою шкарпеток, то прийдіть і долучіться до Волонтерського Ланцюга Єдності у цю суботу о 16.00 біля памятника Тарасові Шевченку», – закликає також на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів