Засновник бандформування «Восток» недорахувався торік близько 500 поплічників

14:36 2 січня 2017 р.

Колабораціоніст Ходаковський зізнався: «200 вбито й 300 поранено в бригаді «Восток» за 2016 рік».

За 2016 рік було знищено 200 бойовиків бандформування «Восток», яке бере участь у бойових діях на Донбасі у складі російських терористичних сил. Про це заявив під час інтернет-конференції засновник цього бандформування Олександр Ходаковський.

На відео, яке було оприлюднене на сепаратистському каналі в «YouTube», цей колабораціоніст заявив (з 24 хвилини): «У нас офіційно підтверджених за 2016 рік 200 загиблих і близько 300 поранених. Це майже 70% від тієї цифри втрат, які ми зазнали за період війни 2014-15 року. 2016 рік, як не дивно, рік цього дуже незрозумілого перемир'я привів «Восток» до таких втрат».

Ходаковський додав: «Ці втрати включають бойовиків з так званого «підрозділу внутрішніх військ», з «підрозділу 11-го полку» «і тероборони». Нагадаю, що «Восток», що перебував на найбільш неприємному – західному напрямку, так і розташований. Зараз здійснює там ротації, але внутрішні. Один батальйон найбільш пошарпаний вивівся з промзони (Авдіївки. – Ред.), його замінив інший батальйон. Але «Восток» ожив. Ми самі собі проводимо ротацію, самі себе міняємо. Йде, звичайно, спад. Йдуть серйозні втрати. Ну, що ж іншого виходу немає. Ми знали, на що йшли ...».

Про це повідомили інтернет-видання «Цензор.НЕТ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів