Заробіток на вугіллі з окупованих територій становить 1000-1300 гривень з тонни

17:10 24 березня 2017 р.

Фото до новини

Саме тому привладні бізнесмени зацікавлені у цьому бізнесові, замість того, щоби розвивати енергетичний комплекс на територіях, які розташовані на не окупованій території України.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 24 березня, під час прес-конференції на тему: "Політична криза у Верховній Раді, подробиці меморандуму України з МВФ, подальші дії ВО «Батьківщина» в українському політикумі”, яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявив народний депутат України, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко.

- Якщо це - війна, а я вважаю, що це - війна, то ми повинні для себе вирішити: ніяких бізнесів та інших речей на тимчасово окупованих територіях. В той же час ніяких бізнесів країни-агресора в Україні, - твердить він.

За його словами, поки Україна не дотримуватиметься цих принципів, то з країні виїжджатимуть спеціалісти за кордон у пошуках кращої долі.

- У 2013 році я був свідком ситуацій, коли мої друзі, невеликі бізнесмени, готові були продати свій бізнес за 20 відсотків і виїхати з країни. Але я пам’ятаю, яке було піднесення у 2014-му та 2015 роках. А зараз ця тенденція знову повертається: люди готові виїхати і шукати щастя на чужині, - каже нардеп.  

Він також наголосив на необхідності запровадження воєнного стану на окремих територіях Луганської та Донецької областей.

- На цих територіях виборів проводити не можна, поки українська держава не відновить там свій повний суверенітет. Це означає: припинення вогню, виведення всіх іноземних збройних контингентів з цієї території, роззброєння всіх незаконних збройних формувань,  відновлення контролю за україно-російським кордоном з боку української держави та повернення всіх мігрантів, які повинні були виїхати. І тільки після цього можна проводити підготовку до виборів, - вважає Сергій Власенко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів