Загроза повномасштабної агресії з боку Росії нікуди не поділася, – Президент

12:50 22 лютого 2017 р.

Петро Порошенко повідомив у середу на оперативних зборах керівного складу Генштабу Збройних Сил України, що РФ розгорнула у безпосередній близькості до наших кордонів підрозділи своїх збройних сил чисельністю до 50 тисяч людей.

Президент Петро Порошенко повідомив сьогодні, 22 лютого, на оперативних зборах керівного складу Генштабу Збройних Сил України: «Загроза повномасштабної агресії з боку Росії нікуди не поділася. І ця загроза не лише сочиться через неконтрольовані нами ділянки на Донбасі – вона нависає на всій лінії кордону з Росією, і навіть більше».

За словами глави держави, у безпосередній близькості до українських кордонів РФ розгорнула підрозділи своїх збройних сил чисельністю до 50 тисяч військових, близько 470 танків, понад 1700 бойових броньованих машин, близько 390 артилерійських систем і 220 систем залпового вогню, близько 490 бойових літаків, сотні вертольотів, 24 бойові кораблі». Президент також наголосив: «Росіяни створюють нові, розширюють та модернізують наявні бази, інші об'єкти військової інфраструктури. І жодної гарантії, що це одного дня не посуне на нас!».

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів