За три керівні посади у Львівській ОДА змагатимуться 24 кандидати

16:50 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Уже за тиждень усі кандидати традиційно пройдуть комп’ютерне тестування, а також співбесіду із членами конкурсної комісії.

«На посади керівників трьох структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації конкурсна комісія зареєструвала 24 кандидати», –повідомили сьогодні, 11 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

«Прийом документів у рамках відкритого відбору завершився у середу, 10 лютого. Про це повідомила керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська.

«Уже за тиждень усі кандидати традиційно пройдуть комп’ютерне тестування, а також співбесіду із членами конкурсної комісії, – розповіла Маріанна Вільшинська. – Після чого конкурсна комісія зробить висновки та обере найкращих, яких і рекомендуватиме на вакантні посади».

Нагадаємо, що відкритий конкурс був оголошений на посади директорів трьох департаментів Львівської ОДА: директора департаменту економічної політики, департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження, а також департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів